Amsterdamse uien en zuur van Kesbeke

Kesbeke, wie kent het niet? Veel bekender en Amsterdamser kan je het bijna niet vinden. Opgericht in 1948 door Charles Kesbeke en ondertussen staat de derde generatie in de persoon van Oos Kesbeke al aan het roer. Charles begon in een keldertje aan het Waterloopplein met het inleggen en zijn zoon Camiel volgde hem op. Camiel wilde geen concessies in kwaliteit doen en ondanks dat veel zuurinleggerijen omvielen bleef Kesbeke bestaan.

Tegenwoordig is Kesbeke een bloeiend familiebedrijf waar veel nog handmatig gewerkt wordt en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet alleen heeft Kesbeke een prijs gevonden voor de beste augurken van Nederland, in hun winkel aan de Adolf van Nassaustraat zijn ze heel trots op hun vak en geven ze je ook graag tips om zelf in te leggen.

Deze Amsterdamse uien en zuur vind je in Het Mandje Mokum,  de Klassieke Mand, de MVO-mand en natuurlijk kan je Kesbeke laten toevoegen aan je Kerstpakket