Mokums Mout

Mokums Mout is een cadeaupakket met een selectie van hele mooie (speciaal)bieren gebrouwen in Amsterdam! Voeg daar een Brandt & Levie worst en heerlijke noten van Gotje aan toe en Mokums Mout is compleet.

Al sinds jaar en dag wordt er vers gerstenat gebrouwen in Amsterdam. De bekendste uit Amsterdam stammende brouwerijen zijn Heineken en Amstel, allebei begonnen in Amsterdam maar tegenwoordig elders gevestigd.Mokums Mout

In het afgelopen decennium is bier brouwen door veel meer mensen ontdekt en zijn er naast alle hobbyisten ook verschillende lokale brouwerijen gestart. Voor het mandje Mokums Mout hebben we voor zover mogelijk alle Amsterdamse brouwerijen bezocht! De geselecteerde bieren komen van brouwerijen die klein genoeg zijn en om nog op ambachtelijke wijze in Amsterdam hun bier te brouwen maar groot genoeg zijn om constante kwaliteit en beschikbaarheid te bieden. Leuk is ook dat je bijna al deze brouwerijen met een bezoek kan vereren en zelf kan zien hoe jouw biertje gebrouwen wordt!

Mokums Mout bestaat uit een heerlijke pils, een wit biertje, een dubbel en en tripel van onderstaande brouwerijen:

Elk product voorzien wij van achtergrondinformatie waardoor u tijdens het genieten van deze heerlijke Amsterdamse biertjes gelijk iets te weten komt over de ontstaansgeschiedenis!

Mokums Mout kost € 28,99

Plaats hier uw bestelling voor deze mand. Wij bezorgen gratis in Amsterdam! Tevens is het mogelijk om kosteloos een persoonlijke boodschap toe te voegen.


In overleg is alles mogelijk, neem contact met ons op via info@mandjemokum.nl en wij passen de mand aan op uw wensen.