Hemel op aarde likeur van Distilleerderij A.v. Wees

Een van de oudste bedrijven in Mandje Mokum is A. van Wees distilleerderij De Ooievaar. Het is een samenvoeging van Stokerij en Bitterfabriek De Ooievaar die in 1782 werd opgericht in Den Haag en de distilleerderij, likeur- en brandewijnstokerij van de familie A. van Wees die sinds 1883 actief is in Amsterdam.

Nog steeds is deze distilleerder gevestigd in Amsterdam gevestigd in de Jordaan aan de Driehoekstraat en worden hier de heerlijkste genevers en likeuren gebrouwen.

Deze fijne Jordanese likeur, Hemel op aarde, wordt volgens traditioneel recept bereid en bevat onder andere brandewijn, suiker en palmsuiker en verschillende eaux de vie

De kennis van het distilleervak is binnen A. van Wees distilleerderij De Ooievaar overgedragen van vader op kinderen. In de loop der jaren is de kennis verdiept en verbeterd, zonder dat er enige concessie is gedaan aan traditionele productiemethoden. Liefde voor het product, timing, gevoel voor ingrediënten en smaakbalans en een uitstekende neus zijn eigenschappen die al generaties lang het kenmerk zijn van de familie. Daarmee zijn wij in de wereld van gedistilleerd een uniek bedrijf aldus A.v. Wees.

Een uniek bedrijf met een kwaliteitsproduct, dat hoort in Mandje Mokum thuis!