Hemel op Aarde – Van Wees de Ooivaar

Distilleerderij Van Wees begon in 1830 en ging later samen met de Haagse distilleerderij de Ooivaar die al bestond sinds 1782.  Zo ontstond distilleerderij A. Van Wees de Ooivaar, al sinds jaar en dag gevestigd in de Amsterdamse Jordaan. Bij binnenkomst in de distilleerderij denk je ook gelijk aan vroegere tijden, de aaneengesloten panden ademen historie uit.

Van Wees is een familiebedrijf en de derde generatie staat ondertussen aan het roer. Hemel op aarde is een van de zestig likeuren die door Van Wees gebrouwen worden. Van Wees hecht veel belang aan kwaliteit, alle likeuren en jenevers worden met  natuurlijke grondstoffen gemaakt en er worden geen kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Hemel op aarde is eigenlijke een kerstlikeur maar de heerlijke kersen en amandel smaak van deze likeur maakt dat hij het hele jaar door voortreffelijk smaakt!

De geschiedenis van A. Van Wees in combinatie met de mooie producten die zij maken, maakt dat  Hemel op Aarde een mooie aanvulling is voor Mandje Mokum.

Hemel op Aarde vindt u in ‘de Klassieke mand‘ en in ‘het Mandje Mokum’.