Het Mandje Mokum

Het Mandje Mokum is een unieke samenstelling van typische Amsterdamse kwaliteitsproducten. Verras jezelf of iemand anders en ontdek waarom de ‘Koggetjes’ de prijswinnende koekjes zijn, snijd de Brandt&Levie worst flinterdun en geniet, snoep het heerlijke Amsterdamse zuur, wat al sinds 1948 door ‘Kesbeke’ ingelegd wordt. Neem een heerlijk stukje chocola ingepakt in een vetvrije wikkel en droom over de route die de cacaobonen met een zeilschip naar Nederland hebben afgelegd. Of trakteer jezelf op een duurzaam koeckje waarbij je weet dat je hierdoor weer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpt. Kortom een hele selectie mooie en heerlijke producten gemaakt in onze mooie stad Amsterdam!

Wanneer start jij met genieten??

Trakteer jij jezelf op een Mandje Mokum of wil jij deze weggegeven? Deze mooie producten krijg je allemaal bij bestelling van het Mandje Mokum

Alle producten zijn vergezeld van een kaartje waarop u het unieke verhaal achter het product kunt lezen.

Deze cadeaumand kost € 67,99
Plaats hier uw bestelling van deze mand.


In overleg is alles mogelijk, neem contact met ons op via info@mandjemokum.nl en wij passen de mand aan op uw wensen. Ook kunt u zelf cadeaumanden samenstellen of kijk bij onze andere cadeaumanden!