Koeck van de Koeckebackers

De koeckebackers zijn vrolijke mannen en vrouwen die het koecken bakken tot een kunst hebben verheven. In hun bakkerij en winkel aan de Cabralstraat in Amsterdam worden de koecken vers gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten. Maar niet alleen worden in deze bakkerij de heerlijkste koecken gemaakt, er worden ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid. De aanstormende koeckebackers leren in de bakkerij hun talenten, verlangens, dromen & angsten kennen om zo makkelijker door te stromen naar een volgende baan.

De Koeckebackers maken hun lekkere koecken volgens verschillende recepturen. Zij bakken onder andere koecken met de meest A’s, de zomerste koeck, de kokoste koeck, de gezondste koeck en de de meest nostalgische koeck. Welke koeck in ‘Mandje Mokum’ zit, is een verrassing maar we kunnen wel garanderen dat welke koeck je ook eet ze allemaal verrassend lekker zijn!

Het sociale gezicht van de Koeckebackers in combinatie met de smaak van koecken  en het enthousiasme van alle Koeckebackers maakt de koecken van de Koeckebackers een prachtig product voor in Mandje Mokum!

De koecken van de Koeckebackers maken onderdeel uit van onze Maatschappelijk Verantwoorde Mand,Het Mandje Mokum, en Ook voor Koffieleuten…