Olijfolie van Olives & More

Heerlijke Spaanse olijfolie van Olives & More uit Amsterdam in je Mandje Mokum kerstpakket of relatiegeschenk? Wie maak je nou niet blij met een extra vierge olijfolie? De olijven zijn met de hand geplukt en binnen 12 uur na de pluk geperst en dat proef je!

olives-and-more

Amsterdammers die graag iets met een exotisch product als olijven willen doen… Maar goed dat Brian veel ervaring heeft in sterrenkeukens, dat zorgt voor heerlijke olijfolie!

In hun winkel aan de Pretoriusstraat en op diverse Amsterdamse markten verkopen Esther en Brian de heerlijkste olijven en olijfolies! Deze sympathieke ondernemers waren verbaasd over het gebrek aan goede olijven in hun stad en besloten om zelf olijven te importeren. De stap om olijfolies te importeren was daarna snel gezet. Naast de vele Amsterdamse horeca waar je olijfolie van dit tweetal geserveerd krijgt, nemen ook sterrenzaken zoals bijvoorbeeld ‘The Jane’ in Antwerpen en Bord d’eau olijfolie van dit duo af. Niet alleen verkopen Brian en Esther heerlijke olijven en olies maar elk seizoen kan je ook aanschuiven bij de table d’hote in de winkel aan de Pretoriusstraat. Brian die jarenlang als kok in diverse Michelinsterrenrestaurants heeft gewerkt, kookt nog altijd met veel plezier voor zijn gasten en gebruikt daar uiteraard de beste olijfolie en delicatessen uit de winkel bij.

De extra vierge olijfolie die wij voor ‘Mandje Mokum’ hebben geselecteerd, is gemaakt van 100% Arbequina olijven uit Spanje. Het is een milde olijfolie van topkwaliteit, een subtiel bittertje en pepertje in de ‘finish’. De olijven zijn met de hand geplukt en binnen 12 uur geperst en dat proef je! Heerlijke olijfolie voor over de salade of om je brood in te dippen.

Met Olijfolie van Olives & More maak je iedereen blij. De heerlijke Spaanse olijfolie van Olives & More kan je toevoegen aan de kerstpakketten en/of relatiegeschenken.