Over ons

Twee import Amsterdammers hebben hun hart verpand aan de stad en aan de verscheidenheid aan etenswaren die in Mokum te verkrijgen zijn.  Wat je van ver haalt is lekker maar soms worden er dichtbij nog mooiere producten gemaakt. In Mandje Mokum bieden wij een selectie van verschillende lokale producten met een verhaal. Wat is er nu mooier om iedereen kennis te laten maken met typische Amsterdamse producten van bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun producten met passie bereiden? Het antwoord vind je in onze cadeaumanden!

Maar wie zijn wij?

Tynke-bewerktTynke, de horeca & sales achtergrond van deze nuchtere Friezin leiden na veel brainstorms met Bas tot het opzetten van Mandje Mokum. In het buitenland zijn er waanzinnig veel mooie etensproducten te krijgen dus eerst wilde ze deze importeren. Als groot liefhebber van kwaliteitsproducten bleek echter al snel dat de zoektocht in eigen stad al prachtige producten als resultaat had. Waarom ver weg gaan als je mooie producten ook in de buurt kan kopen? Tynke is binnen Mandje Mokum verantwoordelijk voor de sales, relatiebeheer en het creatief brein. Om deze creativiteit te voeden loopt zij graag hard en bezoekt zij zoveel mogelijk verschillende authentieke etenswinkeltjes.

Bas-bewerktBas, een bedrijfskundige met jarenlange werkervaring als consultant, is bij Mandje Mokum verantwoordelijk voor de website, logistiek en financiën. Als bedenker en oprichter van meerdere websites vervult Bas bij Mandje Mokum de rol van zakelijk brein. Hij komt oorspronkelijk uit Zoetermeer maar woont via diverse omzwervingen ondertussen al het grootste gedeelte van zijn leven in Amsterdam, de stad waaraan hij zijn hart verpand heeft. Bas is iemand die een brede interesse heeft, hij speelt dart, rent halve marathons, is in de zomer veel op zijn racefiets te vinden en heeft een grote interesse in geschiedenis, tegenwoordig met name de geschiedenis van Amsterdam en haar producten!

Bent u een zakelijke klant of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan even bij onze bedrijfsgegevens.